Bezoek aan grandma en een dagje thuis

 

zaterdag 8 oktober

Vannacht een enorme kakkerlak naar de andere wereld geholpen. Gelukkig had ik mijn slippers aan…..

Vandaag en relax-dag wat begon met zwemmen. Heerlijk!!! Wat een luxe…

Douchen en een saturday-morning-breakfast: pannenkoek met honing, plakjes vleeswaren en een boerenomelet.

 

Met een pot thee op het balkon zitten lezen.

 

Daarna op bezoek bij grandma. Haar kleindochter Rebecca, meisje van 18 jaar oud, kwam er ook bij. Zij kwam hier wonen toen zij 1 jaar oud, nadat haar vader was overleden. Hoe het met haar moeder zit, weet ik nog niet.

Grandma had 7 kinderen waarvan er 3 zijn overleden. Ze is trots op alle achterklein-, klein-, kinderen en Rebecca kwam met 4 dikke fotoalbums. ’t Was gezellig en ik ga haar vast en zeker regelmatig bezoeken. Een echte, oude, wijze vrouw, ook nurse geweest (dat schept een band....).

 

Eindelijk mijn kamer een beetje opgeruimd en verder ingericht en weer terug naar het balkon. Prachtig uitzicht over het zwembad en de palmbomen!!!!!!!

Het regende vandaag behoorlijk en was niet zo warm. Heerlijk!

Ik mag beslist niet alleen het huis uit i.v.m. gevaar voor kidnapping. Omdat ik daar helemaal geen zin in heb, blijf ik braaf binnen maar dat is helemaal niet erg.

 

Ik wilde effe kletsen met mijn moedertje maar mijn telefoonkaart was bijna op. Even een nieuwe kopen kan niet dus snel gevraagd.of zij mij wilde bellen en dat deed ze natuurlijk!! Gezellig he ma!!

 

Om 15.00 uur werd ik weer gehaald voor de lunch en zo kom je de dag wel door................

 

Dhr. en mevr. waren thuisgekomen en zij kwam bij me zitten op het balkon. Ze vertelde dat één van de transformators kapot is en pas over enkele dagen vervangen kan worden.

 

’t Is nu 19.00 uur en de generator gaat tot 22.00 uur aan. Snel alle opladers in het stopcontact en achter de computer. Helaas, het internet ligt eruit. Ik blijf het proberen………………. 

Verrassing!!! Alles gaat ineens weer aan en er is licht!! Ook internet dus snel een aantal verslagen deur uit. Hebben jullie ook wat te lezen in het weekend!!