Hoog bezoek en op zoek naar geld.

 

donderdag, 13 okt.

Vandaag alleen met de chauffeur op stap, mevrouw is ziek.

Chris was naar de Honorair Commissioner in verband met de verkrachtingszaak waar vorige week over gesproken was. Zij had woord gehouden en een tijdafspraak doorgegeven. Het was succesvol: de zaak is opnieuw in behandeling genomen!!

Ook wat betreft Charilove: ze brengt volgende week een bezoek!

Er was weer een hele delegatie bij aanwezig geweest en Opri, Veronica en een Chief kwamen met Chris mee. De Chief in vol ornaat, gaf me zijn telefoonnummer en als ik een keer bij hem wilde komen eten moest ik maar bellen……

Veronica en Opri waren weer net zo spontaan als altijd.

Ondertussen is het zanggroepje aardig uitgebreid en vandaag hadden we er muziekinstrumentjes bij gepakt. Op de vraag of zij ook liedje kenden kwam er een heel repertoire geestelijke liederen. Twee meiden zongen echt goed met lange uithalen naar Hallelujaaaaaaaaaa!!!! Favor en Smart genoten er ook van!

Vandaag stond pounded yamm met die slijmerige soep op het menu. En dat alles met de handen eten. Je wil niet weten hoe de kinderen er na het eten uitzagen….

’s Middags eindelijk met Chris naar de bank. Dat was er nog steeds niet van gekomen. Helaas, mijn creditcard mag dan internationaal geldig zijn, in die bank net niet. Ook met mijn ING-pas kwam ik niet ver. Advies van de directeur die ons apart ontving, om toch te pinnen op straat bij een andere bank. Dat wilde ik meteen doen maar Chris wil eerst weten wat de koers is en of de pinautomaat die koers ook aanhoudt. Morgen……………………….